مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار به علت حمل مشروب؟

یه شب که شهری دیگه بودم دوستم به من زنگ زد و گفت آشنام(دختر خانمی) میخواد بیاد شهرما توکه داری اینور میایی اونم بیار دیرموقع ست ساعت دو شب بود گفتم باشه. سر کوچه منتظر بودم که دیدم یه پسر با دو تا دختر بودن مقداری وسایل آوردن تو ماشین من گذاشتن و دختری پشت ماشین نشست و اون دو نفر دیگه رفتن خونه وسایل بیارن تا حرکت کنیم در این حین پلیس گشت به ما شک کرد و بعد از بازدید ماشین زیر پای شاگرد 200 سی سی مشروب دست ساز پیدا کردن و مارو کلانتری بردن من روحمم خبر نداشت هرچی گفتم کار ساز نشد حتی دختر خانم گفت ما زنگ زدیم ایشون ما رو برسونه شهرمون. ایشون نه مشروب خورده نه واسه ایشونه. اما اون دختر خودشم به گردن نگرفت با اینکه مشروبم خورده بود و مامورین فهمیدن ولی چشم پوشی کردن و آزادش کردن. چون ماشین به نام من بود منو بازداشگاه نگه داشتن تا صبح دادگاه بفرستن. من معلمم اما از ترس ابروم و اینکه دردسر نشه واسه کارم شغلمو جلوی دادیار نگفتم و به هیچ عنوان مشروب رو به گردن نگرفتم. گفتم من این ها رو فقط میخواستم برسونم. به دادیار گفتم دست رو قرآن میذارم نه واسه من بوده نه استفاده میکنم با این وضعیت حکم من چه می شود؟زندان میبرن؟ شغلمو از دست میدم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما احتیاج به یک وکیل مجرب دارید تمام ادله علیه شما هست