مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو به دلیل عدم فک پلاک

سلام، وقت بخیر.
من 3 ماه میشود که ماشین به یک نمایشگاه فروختم و وکلالت تام به آن ها در دفترخانه برای تعویض پلاک دادم و الان ایشون نمیروند که فک پلاک انجام بدهند و همچنان جریمه ها روی پلاک بنده می آید. میخواسم ببینم در مورد این موضوع کجا باید بروم که روی پلاکم شکایت بگذارم؟
تشکر

پاسخ ها :

شکایت روی پلاک خودرو به دلیل عدم فک پلاک عدم فک پلاک خودرو توسط خریدار پلاک خودرو خودرو