مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو به دلیل عدم فک پلاک

سلام ما یک ماشین خریدیم و برای فک پلاک اقدام نکردیم. فروشنده شکایت کرده و ماشین رو گرفتن الان برای فک پلاک شکایت رو برنمیداره .فروشنده در شهر دیگری هست .الان چطوری میتونیم کارهای ماشین رو انجام بدیم

پاسخ ها :

شکایت روی پلاک خودرو به دلیل عدم فک پلاک فک پلاک خودرو پلاک خودرو خودرو