مشاوره حقوقی رایگان - جواز مسکونی

سلام. اینجانب دارای یک ملک با سند اوقافی با کاربری مسکونی می باشم. متراژ ملک 160 متر است و شهرداری جواز مسکونی به بنده نمیدهد و میگوید باید 101 و طرح تفضیلی فضای سبز را اجرا کنم. این درست است که بنده دارای سند مسکونی تفکیکی می باشم، هم 101 را باید بدهم هم طرح تفضیلی فضای سبز را؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

املاک وقفی را نمشود مالک شد شما دارای مالکیت نیستید سند شما اجاره است محتملا