مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

بادرود، 4ساله از طلاقمون میگذره، خودم و زوجه دوباره ازدواج کردیم ولی هنوز زوجه داره ازم سکه میگیره با وجود ندادن حکم جلب بخاطر گرانی سکه از طرف دادگاه اقدام به گرفتن یک چهارم حقوقم کرده. میخواستم بدونم با وجود ازدواج زوجه بچه داشتن از شوهرش باز هم میتونه از من طلب مهریه یا همون یک چهارم حقوق بکنه و اینکه من میتونم کمتر از یک چهارم حقوقمو بخاطر دوتا بچم بدم ؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بله مهریه طلبی هست که از شما دارد با ازدواج مجدد تاثیری در بدهکاری شما ندارد

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.تا یک چهارم حقوق افراد متاهل بابت بدهی قابلیت توقیف دارد.