مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

با سلام در سال 93 کلیه مدارک و دسته چک من به سرقت رفت و اینجانب با پلیس110 تماس گرفتم و بعد از گزارش پلیس به دادسرا رفته و شکایت کردم یکی از چکها که نه امضاء و نه دست خط من است خرج شده و برگشت خورده و از من شکایت شده در حل اختلاف و رای غیابی به پرداخت ان داده اند چون بیمار بودم نتوانستم در انجا حاضر شوم و اعتراض بزنم حالا ماشین من که تاکسی هست را توقیف نمودند چه کار باید انجام دهم ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به رای غیابی اعتراض واخواهی نمایید و ادعای جعل امضا چک را مطرح نمایید و در خواست رفع توقیف خودرو نمایید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

چنانچه وقت رسیدگی به شما ابلاغ نشده است یا ابلاغیه را در سامانه مشاهده نفرموده اید و هنوز مهلت واخواهی دارید نسبت به واخواهی اقدام نمایید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،میتوانید اعتراض واخواهی انجام دهید و هم زمان شکایت جعل امضا چک و شکواییه را به شورای حل اختلاف نیز ارائه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به رای غیابی اعتراض واخواهی نمایید و ادعای جعل امضا چک را مطرح نمایید و در خواست رفع توقیف خودرو نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که رای غیابی بوده واخواهی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید واخواهی کنید
و با عنوان جعل و استفاده از سند مجهول نیز می توانید شکایت کنید