مشاوره حقوقی رایگان - معرفی کردن شخص فروشنده طلا

سلام ممنون میشوم اگه منو در این مورد راهنمایی کنید
من و دوستم کنار طلافروشی ایستاده بودیم که شخصی با مراجعه به ما گفت: قصد فروش طلای خود را دارد و من و‌ دوستم ان را به شخص دیگر معرفی کردم و حتی طلای این شخص را بردم طلافروشی ازمایش کردم و وزن کردم که حدود 42 گرم بود طلا را تحویل فروشنده دادم و ما طلا را با قیمت روز معامله کردیم و شخص خریدار به‌مبلغ 3میلیون کارت به کارت و 6میلیون هم نقدی به شخص فروشنده داد که جمعٱ به مبلغ 9میلیون تومن می شود و طلا را تحویل گرفت قرار شد مابقیه مبلغ که حدود 5میلیون را با گرفتن فاکتور پول را تحویل فروشنده دهد که فروشنده با گرفتن 9 میلیون پول متواری شد و فاکتور را به دست خریدار نداد گویا طلاها سرقتی است و بیست روز بعد این جریان شخص خریدار را ماموران اگاهی گرفته و دزد را دستگیر کردند طلاها را به اگاهی تحویل داده است و مامور اگاهی هم طلاها به مالک طلا تحویل داده و مالک طلا همچنان مدعی است که طلای من بیشتر از این مقدار بوده
و شخص خریدار به دادسرا بردند و طی اظهاراتی که بازپرس دادسرا داشته گفته به مبلغ 9 میلیون پول به شخص معرفی کننده یعنی به من داده که جرم مالخری به عهده نگیرد و 9میلیون پولش را از من بگیرد خواهشمندم من را در این مورد راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،واقعاراهنمایی سخت است،زیراپرونده بایدرویت شود

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام، چنانچه پول به حساب شخص فروشنده واریز شده ادعای خریدار قابل رد می باشد و چنانچه در این معامله شما پولی دریافت ننموده اید قابل دفاع می باشد
با تشکر
سلمان رئوفی پور
وکیل پایه یک دادگستری