مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهر المثل طبق مواد مدنی و قانونی جدید

با سلام من دختری هستم که با اینکه به من تجاوز شد و دی ان ای و پزشک قانونی من مثبت بود دادگاه رو به دلیل وضعیت شغلی متهم و متاهل بودن و دارای فرزند بودن برای وی رابطه نامشروع مادون به زنا و 2 سال تبعید و برای من چیزی نگرفت و همین رای در دیوان تایید شد الان من درخواست مهر المثل کرده ام اما نمیدانم طبق چه ماده و تبصره ای به من تعلق میگیرد و تا به حال هیچ وکیلی نتوانسته به من کمک کند من زیان روحی و جسمی و مالی زیادی کردم و از سمت خانواده نیز ترد شده ام لطفا اگر میتوانید کمکم کنید با سپاس

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام دادخواست مطالبه مهرالمثل به دادگاه بدهید

پرسشگر :

دادم اما نتیجه نگرفتم و گفتن چون در دادگاه کیفری نتونستین صابت کنین در این دادگاه هم نمیتونید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید با وکیل مشورت کنید . و تمام مدارک را نشان دهید تا راهنمایی درست صورت گیرد