مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به مرگ، توهین و تهدید به وارد کردن خسارت مالی

سلام
اینجانب توسط نامزد خواهرم چندین بار به طور مستقیم از طریق پیامک به مرگ تهدید شده ام ، مثلا به صورت مستقیم گفتن با یک گلوله میزنم تو سرت،
و خونه ت رو آتیش میزنم و مطمین باش میکشمت
و در ضمن بارها توهین و فحاشی نموده و مزاحمت تلفنی ایشان اثبات گردیده
ایشان من را عامل بر هم خوردن مراسم عروسی میداند ، و این در حالی است که خواهرم خود این تصمیم را گرفته چون ایشان انواع بزه کاریها و شرب خمر، خشونت رفتاری، رابطه ی نامشروع و ... را در طول 3 ماه دوره عقد از خود نشان داده
من به خاطر این مسایل از ایشان در دادگاه شکایت کرده ام و در جلسه اول ایشان به ارسال این پیامکها اقرار کرده
حالا اونا شرط طلاق دادن خواهرم رو منوط به رضایت من به ایشان قرار دادند،
باتوجه به اینکه ایشان رفتارهای خشونت آمیز و چاقوکشی دارند
به نظرتون1. اگه بهش رضایت بدم به خاطر خواهرم کار درستی انجام میدم ؟
2. اگه بهش رضایت بدم آیا در سابقه ی کیفری ایشان ثبت میشه یا نه ؟
3. در صورت دادن رضایت به ایشان، اگه بعدا آسیبی به من و اعضای خانوادم برسه و عامل اون آسیب نامشخص باشه، آیا میتونم از ایشان به عنوان مظنون اصلی دوباره شکایت کنم ؟ و آیا این شکایت قابل پیگیری است ؟
4. اگه یکی از شرطهای من برای دادن رضایت به ایشان دادن تعهد به من باشه که مزاحمتی ایجاد نمیکنه و آسیبی نمیرسونه، به نظرتون چه مواردی رو در ضمن تعهد نامه قید کنم که مهم هستند
و اینکه تعهد نامه رو در کجا بنویسند که ارزش قانونی داشته باشد ؟؟؟
واقعا ممنون میشم از هر دوستی که بتونه راهنماییم کنه
پیشاپیش کمال تشکر و قدردانی رو دارم.

پاسخ ها :

تهدید تهدید به مرگ توهین فحاشی