مشاوره حقوقی رایگان - قرار اعدادی، قرار رفع نقص/تکمیل تحقیقات

سلام. شاکی پرونده ای هستم مبنی بر ورود به عنف، تهدید و تخریب، تحقیقات محلی، اظهارات مطلع، وضعیت جسمانی متهم همه روی پرونده هست دادستان قرار جلب و کیفرخواست صادر کرد. الان دادگاه در سامانه ثنا درج کرده در روند پرونده نوشته استعلام سابقه کیفری دوباره حذف کرد و نوشت قرار رفع نقص/تکمیل تحقیقات، خلاصه پرونده نوشته قرار قرار اعدادی صادر شد. منظور از قرار اعدادی و قرار رفع نقص چیه؟ حکم به نفع شاکی هست یا متهم؟ میشه راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مرونده در خصوص تحقیقات نواقصی داشته است که دادسرا می بایست رفع نماید.