مشاوره حقوقی رایگان - نيابت قضایی و قرار اعدادی صادر شد

باسلام و احترام
بنده شکایت ممانعت از حق را ازکسی که چند سال هست پولم دستشه را کردم و چندمرتبه طرف مقابلم شکایت کرده که بنده باداشتن قرارداد ومدرک وحکم قطعی دادگاه هربار حکم بنفع بنده صادرشده است الان درشکایتی که خودم برای ممانعت از حق ازش کردم وطرف مقابلم محل سکونتش درشهر دیگری است وچندمرتبه ابلاغیه براش رفته ودردادسرا حضور پیدانکرده الان روند کار پرونده نوشته نیابت قضایی صادرشده است قرار قرار اعدادی صادر شده است یعنی چی؟؟
لطف میکنیدراهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرار اعدادی یعنی مثلا قرار معاینه محل یا کارشناسی و....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منظور قراری است که به پرونده کمک می‌نماید مثلاً معاینه محلی مثلاً کارشناسی تحقیقات

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که برای تفهیم اتهام به مرجع قضایی شهر محل سکونت متهم نیابت داده شده است‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا قرار های کارشناسی را قرار اعدادی می‌نماید البته فقط قرار کارشناسی نیست که اعدادی است ولی معمولا در رویه قضایی کاربرد بیشتری دارد این لغت

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه موضوع جنبه حقوقی دارد شما را به طرح دعوی حقوقی ارشاد کرده‌اند قرار اعدادی قرار کارشناسی است و یا قرار تحقیق و معاینه محل غیر این گونه قراره اعدادی محسوب می‌شوند قرار اعدادی یعنی قراری که پرونده را مختومه نمی کند

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام نیابت قضایی یعنی کاری که باید در محل دادسرای رسیدگی کننده به پرونده انجام بشه، ارسال میشه به شهر مقصد که متهم در اونجا سکونت داره و اقداماتی مانند اخذ اظهارات از متهم یا اخذ وثیقه از متهم انجام میشه و مجدد پرونده به محل دادسرای رسیدگی کننده برگردونده میشه

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نیابت قضایی زمانی صادر میشود که محل رسیدگی به جرم شهر دیگری باشد

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

نیابت قضایی به دلیل سکونت ایشان در ‌شهر دیگه نیابت صادر شده وقرار های اعدادی یا مقدماتی مواردی هست که پرونده شما آماده صدور رای میکنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منظور قرارهایی مثل معاینه محل و کارشناسی و .. است