مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت

سلام . من سال 99 زمینی را خریدم که تمام استعلامهای ثبت رو گرفتم و همه چیز قانونی بود و سند تک برگ دارم . زمین را 4 طبقه مسکونی ساختم . حالا متوجه شدم که این زمین به صورت توقیف اموال مهریه درامده بوده و دادگاه زمین رو به خانم با سند تک برگ داده و خانم هم همه کارهای قانونی رو انجام داده و زمین رو فروخته . از طرفی همسر خانم بصورت وکالتی زمین رو با سند منگوله داری که در دست داشته فروخته و 4 دست گشته . حالا شخصی با سند منگوله دار و وکالت آمده و ادعای مالکیت زمین را دارد. خانم سال 98 سند تک برگ را گرفته و آقا سال 89 ،90 ، 92 زمین را با سند منگوله دار فروخته . الان حق مالکیت زمین با کیست ؟ شخصی که سند و وکالت نامه دارد ، هیچ مبایعه نامه ای ندارد و سند هم بنام همسر خانم است .

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سند مقدم مالک است و بقیه لازم است نسبت به فروش مال غیر و کلاهبرداری شکایت کنند احتمال تبانی زیاد است