مشاوره حقوقی رایگان - خرید سوابق سربازی

سلام من کارمند رسمی قوه قضاییه استان تهرانم و تحت بیمه تامین اجتماعی
(اداره ماهیانه از روی حقوق درصدی کم میکند و به حساب تامین اجتماعی واریز می نماید)
خدمت سربازی را در استان لرستان طی نموده ام و خود تا قبل از استخدام بومی استان لرستان بوده ام
با توجه به اینکه اکنون ساکن تهرانم (هم محل کار و هم محل سکونت) برای شرکت در ازمون کارشناس رسمی دادگستری برای استان تهران به 4 سال سابقه بیمه استان تهران نیاز دارم ولی من 3 سال است که تهران استخدام شده ام و سابقه خدمتی مربوط به استان تهرانم تا الان 3 سال است. اگر سابقه 21 ماه خدمتم را خریداری کنم جزو سابقه تهران ثبت میشود و مشکل من بر طرف می گردد یا خیر؟ اگر سابقه خدمتم را خریداری کنم جزو کدام استان ثبت خواهد شد؟؟؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از مشاورین بیمه جویا شوید