مشاوره حقوقی رایگان - راننده فراری

سلام وقتتون بخیر
ماشین من در حالی که توی خیابون پهن پارک بوده و چادر کشیده بودم روش یکی میزنه بهش و فرار میکنه دوربین مغازه رو دیدیم من از روش با موبایل فیلم گرفتم ولی خب پلاکش خیلی واضح نیست (یکی دو تا عددش) نگهبان هم دیده پلاکش رو برداشته چه من شکایت کردم
امروز متوجه شدم که یکی از همسایه ها بوده بهش که گفتیم گفت من نیستم و شمام نمیتونید ثابت کنید که من بودم چادرم رو ماشین بوده شاید من زده به درخت از کجا معلوم ماشین شما بوده
میخواستم ببینم شکایت من به جایی میرسه چون نگهبانی بعیده برای شهادت بیاد فیلم اصلیش رو هم مغازه دار گفت پاک کردم
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید دلایلتون مستند ومستدل باشد درغیر اینصورت دعویتان رد خواهد شد ولیکن اگر شهاد داشتخ باشید مسیر رسیدگی به پرونده هموار خواهد شد

مجتبي  زارع

مجتبي زارع :

استان :

سلام.خب واسه طرح دادخواست حتما باید سند و دلیل ارائه بدین.اگه نگهبان نمیاد کارتون سخت میشه .ولی اگه فیلم گرفته شده بتونه تا حدودی پلاک رو شناسایی کنه میشه اثباتش کرد