مشاوره حقوقی رایگان - سند بنام زدن

باسلام. بنده سند ملکی را میخاهم بنام یک نفر بکنم که ایشان از روی سند با ضوابط خودش وام بگیره و پول ملک مرا بدهد. بنده چگونه میتوانم قراردادی تنظیم کنم که وقتی وام گرفت تضمینی باشه که پول من رو بدهد؟ آیا باید اعتماد کنم یا چک بگیرم یا قرارداد تنظیم کنم؟ اگر حالت سوم شد خواهشا توضیح بدید چه قراردادی باید تنظیم کرد؟ ممنونم اگر بهترین حالت رو برام توضیح بدید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از بخش تنظیمات قرارداد استفاده نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هم چک بگیرید هم قرارداد تنظیم کنید و هم اقرارنامه رسمی از خریدار بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید حتما قرارداد محکم تنظیم
نمایید و تمام تمام شرایط را قید نمایید و علت انتقال سند را هم توضیح بدهید. و دل ای ضمانت اجرای تخلف از
قرارداد و عدم رعایت شرایط را. هم ذکر کنید و. ...