مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه پدر

با سلام بنده میخوام کنکور بدم در صورت رتبه برتر شدن و انتخاب دانشگاه علوم قضایی ایا با وجود اینکه بنده فردی با ایمان و درست و بدون هیچگونه پرونده و سو پیشینه هستم ولی پدر بنده دارای چندین سابقه ی کیفری و پرونده و سو پیشینه هست ایا در گزینش برای بنده مشکل دار خواهد شد ک ردم کنند؟ لطفا بهم پاسخ بدین شرکت کنم یا نه برم پزشکی بخونم خیلی دو دلم اجرتون با امام حسین

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از دانشگاه مربوطه جویا شوید دانشگاه های خاص مجموع شرایط را در نظر خواهند گرفت بطور قطع نمی توان پاسخ داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر نگران نباشید . و با قدرت به
تحصیل خود ادامه بدهید