مشاوره حقوقی رایگان - همسرم مرا از خانه بیرون کرده چکار کنم و فرزندانم را هم اجازه نمیدهد ببینم

سلام. با همسر و فرزندانم در منزل پدرم بودیم که بحث کوچکی بین من و همسرم پیش آمد و ایشان به منزل برگشتند. پدرم من را همراه دو پسرم بعد از ظهر به خانه برد و خودش برگشت. همسرم دو پسرم را راه داد ولی دست من رو گرفت و گفت حق نداری توی این خونه باشی و برو همونجا که بودی. من یکسری وسیله شخصی و ضروری گرفتم و با اصرار همسرم که زودتر باید یرم منزل را ترک کردم و به محل کارم رفتم و الان 3 روز هست که خبری ندارم از خانواده ام من چکار باید بکنم که بعدا ثابت کنم شوهرم منو از خونه بیرون کرده و اینکه چطور میتونم پسرهای 8 و 10ساله ام رو ببینم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام دادخ است ملاقات فرزند بدهید دستور موقت بگیرید ، بچه ها میتوانند شهادت بدهند که پدرشان شما را بیرون کرده است ،به دادسرا محل مراجعه و بعنوان ترک انفاق شکایت کنید تهیه مسکن و پرداخت مخارج زندگی شما برعهده همسرتان میباشد

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.در صورت ارایه دلایل محکمه پسند مثل شهود و... میتوانید ثابت کنید که ترک منزل با فشار زوج صورت گرفته و امکان ملاقات فرزندان به صورت قانونی برحسب توافق یا حکم دادگاه برای شما وجود دارد