مشاوره حقوقی رایگان - طلب ارث از پسر دایی

ایا میشود بعد از فوت مادر و داییم ارثیه مادرم را از پسر دایی طلب کنم ؟؟ در ضمن 20 سال قبل 3قطعه زمین داییم به مادرم داده و مادرم راضی نبوده و بعد از چندسال متوجه شدیم که داییم در تقسیم ارث دروغ گفته و متراژ زمینها بیشتر بوده حال چه باید کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با اخذ گواهی انحصار وراثت میتوانید اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام باید علیه همه وراث پدربزرگتان بابت تقسیم ترکه شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانید از وراث دایی شکایت نمایید
و باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح و سپس دادخواست ابطال تقسیم نامه را مطرح نمایید به شرطی که

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با اخذ گواهی انحصار وراثت میتوانید اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول گواهی انحصار وراثت اخذ کنید و بعد اقدام حقوقی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید ابطال تقسیم نامه را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا انحصار وراثت نمایید و نسبت به تحریر و تقسیم ترکه اقدام نمایید
اگر تقسیم نامه ای قبلا تنظیم شده باشد نسبت به ابطال آن اقدام کنید