مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه زندانی

سلام. عموی بنده به جرم مواد مخدر زندانی بودند و ماه رمضان وثیقه گذاشتیم که برای مرخصی آزاد بشه. چند باری مرخصیش تموم شد رفت زندان ولی از شهریور که اومد بیرون و مرخصیش تموم شد دیگه نرفت. الان از طرف هیچ جا هیچ ابلاغیه ای نیومده. آیا برای وثیقه اتفاقی میفته؟؟

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

ابلاغیه که بیاد و یکماه بگزره وثیقه بنفع دولت ضبط میشه ولی ابلاغیه نیاد ضبط نمیشه برای اطمینان مراجعه کنید به شعبه مربوطه اجرااحکام

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

تاابلاغ نشده وثیقه شماظبط نخواهدشدولی اگرثبت ثنا ندارید ادرسی که هنگام تودیع وثیقه اعلام نمو ده اید راچک کنیدبه انجاابلاغ نشده باشد