مشاوره حقوقی رایگان - زنای محصنه

سلام
برادر شوهر 30 ساله ی بنده 4 سال با یه خانومی که از خودشون بزرگترن حدودا 45 ساله دوست بودن و کل خانواده از ارتباطشون بی اطلاع بودن امسال اواخر تابستون گفتن که قصد ازدواج با خانومیو دارن که دوتا بچه داره هردو پسر یکی 4 ساله یکی 16 ساله که از شوهرشون جدا شدن بعد شوهرشون فوت کردن... مادرشوهرم بدون تحقیق رفتن و صیغه محرمیت خوندن به اصرار خانوم عقد نکردن میگفتن بهتره صیغه باشیم. بعد از گذشت 4 ماه که صیغه بودن تازه فهمیدن که همسر خانوم علاوه بر اینکه زنده هستن حتی جدا هم نشدن از ایشون و متاسفانه با خبر شدیم که فرزند اولشون از شوهرشونه و فرزند دوم حاصل رابطه نامشروع ایشون با برادر شوهر من... و اینکه همسرشون باهاشون زندگی میکنن و اعتیاد شدید دارن و از موضوع برادر شوهرم کاملا مطلعن فقط صرف اینکه خرج موادشونو از خانوم بگیرن کاری باهاشون ندارن و جالبه که خودشونو برادر خانوم معرفی کردن تو این 4 ماه که صیغه بودن برادر شوهرم حدود 120 میلیون خرج این خانوم کرده و همرو از اطرافیان قرض کردن...
با توجه به اینکه برادرشوهرم عضو نیرو انتظامی هستن و اطلاعی از وجود همسر ایشون نداشتن میترسن شکایت کنن... اگر شکایت کنن و از حضور همسر ایشون اظهار بی اطلاعی کنن آیا قابل اثباته؟ و بدلیل حضور بچه ی دوم این خانوم روزگار برادرشوهرمو سیاه کرده وکلایی که صحبت کردیم باهاشون گفتن این جرم منافی عفت هست و سنگسار داره... به نظر شما آیا شکایت کنن یا نه؟
ببخشید طولانی شد سپاسگزارم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اثبات عدم اطلاع برادر شوهر شما از شوهر خانم بسیار سخت ولی نیاز به داشتن ادله کافی است

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

ادمه این روند غیر شرعی وغیرقانونی است قطع ان هم خطر دارد ، ولی باید این رویه تمام بشود با گرفتن رضایت از زن گناهکار ( تا اینجا میشود ادعا کرد که خبرنداشتن زن شوهر دارد ، اما ازحالا به بعد که مطلع شده اید باید قطع ارتباط کند)

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه مطلع شده اید باید قطع ارتباط کنید.