مشاوره حقوقی رایگان - صدا

با سلام من میخوام منکر صدای ضبط شده ام بشم بعد اینکه نظر کار شناسی بیاد باز هم میشه منکر شد؟ ویا میشه جلوی قاضی از چیزایی که تو صدا ضبطی گفته شده دفاع کرد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوالتان مبهم است بدانم درچه خصوص است راهنمایی میکنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت شخص اختیار دارد کهیا اقرار نماید نظریه کارشناسی مهم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی میتوانید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

در هرصورت میتوانید انکار کنید،باکارشناسی باصدای شما مطابقت داده میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ضبط صدا از دلایل مصرح قانونی نیست ولی می‌تواند از قرائن باشد، البته قابل انکار است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به کارشناسی ارجاع بشه و کارشناس تایید کند دادگاه معمولاً طبق نظر کارشناس اظهارنظر می کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصمیم با شماست اگر صدای شماست ما بعنوان وکیلی که سوگند یاد کرده است قانونا حق نداریم بگوییم دروغ بگویید و انکار شود

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

سلام اگر توسط کارشناس تایید شود، انکار محتمل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در اداره آگاهی بررسی و مشخص خواهد شد که صدای شما است
شما باید به طریق دیگری دفاع نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شما می توانید انکار نمایید. لیکن تشخیص و تصمیم نهایی با قاضی رسیدگی کننده می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه به نظریه کارشناس رسمی دادگستری توجه خواهد نمود و به انکار شما توجهی نخواهد کرد فلذا بهتر است با قبول اینکه صدای شما است از مطالب عنوان شده در صدای ضبط شده دفاع نمائید.

آرش رحمانی

جناب آقای آرش رحمانی :

سلام
با وجود کارشناسی هم می تونید منکر بشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فایل صوتی تنها دلیل ارائه شده علیه شما باشد می‌توانید آن را انکار کنید

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

با سلام
اگر نظر کارشناس تایید صدای شما باشد ، میتوانید اعتراض نمایید ، در هر صورت نظز کارشناس میتواند با قرائن مسلم و واقع منافات داشته باشد (که بعید است) و قاضی میتواند آن را رد کند .