مشاوره حقوقی رایگان - انکار صدای ضبط شده

طی تماسی همسر برادرم صدا من رو ضبط کرده که راجع به طلا و زندگیش صحبت کرده حالا من میخوام این صدا رو انکار کنم که احتمالا کارشناسی میرود من میتونم نظر کارشناسی رو هم قبول نکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صدا و فایل صوتی تنها دلیل باشد کافی نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ضبط صدا دلیل قانونی نیست فقط می‌تواند در کنار سایر دلایل یک قرینه باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید انکار نمایید اما تصمیم با مرجع محترم قضایی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارشناسی ارجاع بشه و کارشناس تایید کند طبق نظر کارشناس عمل می شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید به نظر کارشناسی اعتراض بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید به طریق دیگری دفاعیات خود را ارائه نمایید
انکار صدا در اداره آگاهی مشخص خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صدای ضبط شده به تنهایی ارزش حقوقی ندارد

ساره خادمی

ساره خادمی :

صدای ضبط شده دلیل برای محکمه محسوب نمی شود بلکه می تواند از امارات قضایی باشد.
قاضی هم مکلف به تبعیت از نظر کارشناس نمی باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با صدا شناسی امکان تشخیص بالاست و مطابق آن نظر حتی شما انکار کنید اگر صحبتها مجرمانه باشد دادگاه حکم میدهد

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

بله شما حق اعتراض به نظر کارشناس را تا دو مرحده دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دعاوی کیفری به صدا به عنوان اماره توجه می‌شود لیکن در دعاوی حقوقی به صدا توجهی نمی‌شود.
علیهذا بایستی در نظر داشت در صورتی که کارشناس رسمی دادگستری تشخیص دهد که صدای شما می‌باشد در مهلت مقرر قانونی می‌توانید اقدام به اعتراض نمائید.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

صدای ضبط شده به تنهایی نمیتواند منشأ تصمیم گیری مقام قضایی باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ضبط صدا دلیل حساب نمیگرددضمن اینکه شما می‌توانید به نظر کارشناسی اعتراض نمایید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود و فقط میتوان به عنوان اماره محسوب گردد