مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

وقت بخیر من طی بحث و دعوا با همسرم گفتم که مهریمو کم میکنم به این تعداد و نمیخام باهاش زندگی کنم..ایشون صدای منو ضبط کرده میتونن در دادگاه استفاده کنن یا من میتونم کل مهرمو طلب کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید کل مهریه را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می توانید تمام مهریه خود را از طریق وکیل خود شخصاً مطالبه نماید همچین چیزی وجود ندارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتوان از آن استفاده کرد و در هر حال مهریه شما قابل مطالبه و وصول است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اولا: صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود.
ثانیاً: صرف گفتن اینکه مهریه را می بخشمت دلیل بر بذل مهریه نیست.
بنابراین شما می توانید تمام مهریه خود را مطالبه کنید و مشکلی پیش نمیاد.