مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کابینت کار

سلام و عرض ادب

بنده با یک کابینت کار صحبت کردم برای کابینت و کمد دیواری اتاق های منزل ، در روز اول هم یک چک 30 میلیون تومانی به ایشان دادم و قرار شد بعد از نقاشی اتاقهای منزل در روز چهارشنبه 20 مرداد 1400 وسایل بیاورد و از روز پنجشنبه شروع به کار کند و 3 روز بیاید و کار را انجام دهد اما ایشان دو مرتبه قول دادن و نیامدند و بنده به ایشان گفتم چون بدقولی کردید از شنبه 23 مرداد 1400 نقاش ادامه کارش رو انجام میده و بعد از اینکه کارش تموم شد از فرداش شما باید کارتون رو شروع کنید و ایشان هم قبول کرد. نقاش گفت تا ظهر روز سه شنبه 26 مرداد کارم تمام میشود . به کابینت کار اطلاع دادیم و قرار شد بعد از ظهر روز سه شنبه وسایل بیاورد و بعد از عاشورا از روز شنبه 30 مرداد کارش رو شروع کنه اما باز بدقولی کرد و وسایل نیاورد روز شنبه اطاع دادم که از امروز وسایل نیاورد دیگه نمی خوام بیاری که برای عصر آن روز وسایل را فرستاد و بعد از آن دو روز تعطیل کرد و گفت از سه شنبه می آید برای نصب روز سه شنبه هم بد قولی کرد و نیامد و با تماس و برخورد تند بنده چهارشنبه سعت 10:30 یک نصابی آمد و بعد از 3 الی 4 ساعت کار به بهانه اشتباه بودن اندازه کابینت و کمدها که باید برگردد کارگاه تا در آنجا درست شود کار را تعطیل کرد و وسایل خود را برداشت و رفت و کابینت کار آمد و قول داد از شنبه کار نصب را انجام دهد و دیروز جمعه تماس گرفت که نصابم شنبه ساعت 10 صبح می آید و بنده امروز شنبه 6 شهریور 1400 از ساعت 8:30 در منزل حاضر شدم (چون به علت کابینت کار در منزل پدر خانومم بودم ) و تا ساعت 12:30 در منزل بود و هیچ کسی نیامد و با کابینت کار تماس گرفتم و ایشان گفتند نصاب کسالت دارند ان شاء الله فرا یکشنبه 7 مرداد نصاب می آید و من هم با لحن شدید گفتم نه تو و نه نصابت حق ندارید دیگه پاتون رو توی خونه من بزارید و من نصاب دیگه ای میارم تا کار رو انجام بده و چون کار به من تحویل نداده ای هیچ پولی دیگر به شما نخواهم داد .

الان بنده میخواهم از ایشان بابت بدقولی های مکرر و عقب اندختن کار که باعث شده روح و روان و اعصاب و وقت و زندگی من بهم بریزد و رفتارهای پرخاشگرانه من و همسرم و نیز فرزندم در طی این مدت بوجود آمده و همچنین استرس و اضطراب به وجود آمده و برنامه تربیتی و آموزشی و درسی من و فرزندم عقب بیوفتد و نیز تمامی برنامه ها و کلاس های مجازی که از طریق مدرسه فرزندم جهت سال تحصیلی جدید برگزار شده که با این دغدغه فری نتوانستیم حضور پیدا کنیم و من هم معلم هستم و الان باید بنامه های تدریسم را آماده کنم که با این وجود تا الان کلی عقب افتاده می خواهم از ایشان شکایت کنم لطفا بنده را راهنمایی نمایید .

با تشکر

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

با سلام امکان شکایت وجود دار اما نیاز به اطلاعات تکمیلی می باشد