مشاوره حقوقی رایگان - موضوع به نفع بنده است

رای دادگاه
به موجب شماره .......... مورخ 1399/10/10 صادره از شعبه 10 دادگاه حقوقی
اهواز در خصوص دعوی خانم ش. با وکالت م. بطرفیت ج.
بخواسته خلع يد از ششدانگ پلاک ثبتی فرعی از 58 اصلی مفروز و مجزی 609 بخش 9 اهواز
مطالبه خسارات دادرسی بنا به شرح و استدلال منعکس در دادنامه پس از استماع اظهارات خواهان
به ماده 2 قانون آيین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوی صادر دعوی را قابل استماع ندانسته مستنداً و اعلام گرديد خانم ش. با وکالت م. به عنوان معترض در مهلت قانونی
از قرار ياد شده تجديدنظرخواهی نمود که به نظر دادگاه تجديد نظر خواهی مدلل و موجه و وارد است

ا : سند ملک به نام خواهان است ثالثاً
زيرا اولاً هیچ قرارداد مکتوبی میان طرفین وجود ندارد ثانیاً
ا : دريافت وجهی توسط شوهر خواهان از خوانده برای نامبرده
قرار دادن تعهد الزام آور نمی باشد رابعاً
ا بر فرض صحت (محال) خوانده برای عقد قرارداد معامله ادعای اقدامی
ايجاد تعهد نخواهد کرد خامساً نکرده است بناء علی هذا تجديدنظرخواهی وارد و دعوی قابلیت استماع دارد هیأت دادگاه با بررسی
ا به ماده 353 قانون اوراق و محتويات پرونده رای تجديدنظرخواسته را مخدوش تشخیص داده و مستنداً
آيین دادرسی مدنی قرار معترض علیه را نقض و پرونده جهت رسیدگی ماهوی به دادگاه نخستین اعاده
مینمايد. رای صادره قطعی است . و رئیس شعبه 22 تجديدنظر استان خوزستان مستشاران شعبه

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب طبق رای دادگاه بدوی خلع ید قابلیت استماع و رسیدگی را نداشته لیکن در مرحله تجدیدنظر تشخیص داده شده که باید موضوع خلع ید رسیدگی شود و هنوز رای قطعی مبنی بر خلاقیت صادر نشده است بعد از رسیدگی در دادگاه بدوی رای قطعی صادر شده و در آن زمان مشخص می‌شود که رای به نفع شما هست یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تجدیدنظرخواهی از قرار عدم استماع ، به نفع خواهان ( خانم ش ) است و اعلام شده که دادگاه بدوی باید به پرونده خلع ید
رسیدگی نماید و حکم صادر نماید