مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

میتوانم هر دو ملک خود را به نام مادرم کنم قولنامه ای هستن. قبل از اقدام همسرم. فرار از دین محسوب نمیشود یا مشخص نمیشود صوری است ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک مسکن که در آن سکونت دارید مستثنیات دین است و توقیف نمیشود.
اما درذخصوص مسکن دیگر ، چنانچه زوجه مبادرت به مطالبه مهریه ننموده ، انتقال مشکلی ندارد و فرار ازدین نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قبل از اقدام زوجه جهت به اجرا گذاستن مهریه انتقال ان از لحاظ کیفری مسجول مجارات نخواهید بود ولیکن از حیث حقوقی احتمال فرلر از پرداخت دین وجود داستخ ومعامله قابل ابطال است