مشاوره حقوقی رایگان - قفل و بند کردن ملک اجاره ای بدون قرارداد

ضمن عرض سلام و احترام
یه سازمانی ملکی را که بنده خریده بودم بدون قرارداد در اجاره اش بود. بعد از که بنده ملک را خریدم و با پیگیری های مکرر، نه حاضر به افزایش کرایه طبق عرف محل هستند. نه حاضر به تخلیه و نه میان قرارداد ببندند و هر ماه که می گذره بنده کلی ضرر می کنم.
به نظر شما قانونی هست که قفل های درب ساختمان را عوض کنم و مانع ورود آن سازمان به محل اجاره بدون قراداد بشم؟
آیا روش منطقی وجود داره که به سرعت سازمان مربوطه ملک بنده را تخلیه کنند؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . اگر شما خریدار ملک هستید و قراردادی با ایشان ندارید اول اظهانامه ای ارسال کنید و اعلام کنید که حاضر به تمدید یا تنظیم قرارداد اجاره نیستید و با انقضای مدت باید تخلیه کنند و اگر کرایه هم به حساب شما واریز میکنند به اون مبلغ دست نزنید و ازش برداشت نکنید بعد از اظهارنامه اگر تخلیه نکردند و قرارداد هم نبستید اون وقت دادخواست تخلیه بدید . اگر شرایطش را داره دستور تخلیه فوری بگیرید و اگر نداره دادخواست تخلیه به دادگاه بدید و از تاریخ انقضای قرارداد اجرت المثل هم با جلب نظر کارشناس طلب کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر شما خریدار ملک هستید و قراردادی با ایشان ندارید اول اظهانامه ای ارسال کنید و اعلام کنید که حاضر به تمدید یا تنظیم قرارداد اجاره نیستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا قفل زدن ان به صلاح شما نیست وموجبات مسولیت کیفری شما را فراهم خواهد کرد
ثانیا اگرمدارکی دال بر رابطه استیجاری دارید تخلیه وی را از طریق مرجع قضایی خواستار شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اگر مستاجر قرارداد اجاره با مالک قبلی تنظیم کرده اند و مدت اجاره هم به پایان رسیده
است و شما هم ملک را خریده اید و سند رسمی را هم به نام خود انتقال داده اید شما باید دادخواست خلع ید به طرفیت موجر و فروشنده مطرح نمایید. و ..
اگر شما قفل درب را عوض نمایید و مانع ورود ایشان بشوید. جرم کیفری است و مجازات حبس دارد