مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. همسر من فعلا به جز یک منزل مسکونی دارایی دیگری ندارد که احتمالا با توجه به مستثنیات دین نمی توان آن را در قبال اجرای مهریه توقیف کرد. اما دو آپارتمان دیگر نیز بصورت پیش فروش خریداری کرده که فعلا قرارداد خرید با شرکت سازنده را دارد و آپارتمانها در مرحله تحویل هستند اما زمان انتقال سند مشخص نیست. آیا اگر مهریه خود را اجرا بگذارم، امکان توقیف این دو آپارتمان نیز وجود دارد؟ اگر خیر چه اقدامی میتوانم انجام دهم که همسرم نتواند سند این دو ملک را به نفر سومی واگذار کند تا در آینده بتوانم در ازای مهریه بر روی این دو ملک اقدام کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید با استناد به قراردادهای پیش فروش اپارتمانها ملکی که در حال حاضر ساکن ودارای سند مالکیت است را از حالت مستثنیات دین خارج نموده وتوقیف نمایید چرا که زوج حسب قراردادهای پیش فروش مالکیت در سایر آپارتمانها را نیز دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر از قولنامه ها داشته باشيد ميتوانيد خونه رو بابت مهريه توقيف كنيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قولنامه ی واحد های پیش فروش را باید داشته باشید تا درخواست توقیف کنید