مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نفقه

با سلام من نفقه رو اجرا گذاشتم الان میخوام رضایت بدم،در صورت رضایت اگر بعد به مشکل بخورم امکان باز شدن پرونده و ادامه روند وجود داره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر پرونده حقوقی باشد مختومه وبایگانی خواهد شد وباید مجددا دادخواست نفقه بدهید ولیکن اگر کیفری باشد درخواست ترک تعقیب نمایید وپرونده تا یک سال بایگانی وبا درخواست شما مجددا رسیدکی خواهد شد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر جلب نگرفتید فعلا اجرا حکم را متوقف کنید اگر به تعهداتش عمل نکرد بتوانید عملیات اجرایی را تعقیب کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر رضایت بدید و پرونده مختومه بشه امکان پذیر نیست باز شدن همان پرونده ولی بهتر است در این شرایط اجرای پرونده را متوقف کنید در صورت کسب اطلاعات بیشتر میتونید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر در صورت رضایت ، پرونده مختومه خواهد شد ولی میتوانید دوباره دادخواست مطالبه
نفقه بدهید

یک وکیل

با استرداد دادخواست در صورتی که رسیدگی به سر انجام نرسیده باشد امکان پیگیری مجدد وجود دارد البته نفقه آینده در هر حال حق شماست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورت رضایت پرونده مختومه میشود. همان پرونده را دوباره نمی توانید اقدام کنید ولی اگر بازهم نفقه ندادند و شما تمکین داشتید می توانید یک پرونده جدید دیگر تشکیل بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت رضایت پرونده مختومه واگر ایشان نفقه پرداخت ننمودند می توانید مجدد اقدام نمایید می توانید نسبت به اجرا اقدامی ننمایید ودر صورت نقض تعهد عملیات اجرایی را تعقیب نمایید