مشاوره حقوقی رایگان - رضایت دادن پرونده نفقه

عرض سلام و خسته نباشید
بنده بخاطر نپرداختن نفقه شکایت حقوقی کردم از همسرم. پرونده به اجرای احکام رفته و آنجا منزلی از همسرم را توقیف کرده اند. حالا بنا به دلایلی من قصد دادن رضایت را دارم ولی در اداره اجرای احکام گفته اند تا 5درصد نیم عشر مبلغ کل نفقه تاکنون را نپردازم امکان اینکه پرونده را مختومه اعلام کنند نیست. آیا همچنین مطلبی قانونی است؟ و با توجه به اینکه من توانایی پرداخت این مبلغ که حدود 3 میلیون تومان هست را ندارم چه اقدامی بابد انجام بدم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالی توقیف شده باشد برای رفع توقیف باید نیم عشر پرداخت بشه

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با اعلام رضایت نیم عشر به ربع عشر تبدیل می‌شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دریافت نیم عشر بستگی به این دارد که در چه مرحله ای از عملیات اجرایی باشید

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام برای مختومه کردن پرونده نیاز به پرداخت نیم عشر نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر پرونده ای که به صلح خاتمه پیدا میکند محکوم علیه موظف است که کمتر از نیم عشر یعنی2/5 درصد نسبت به محکوم به را پرداخت کند.

سارا ترابی

سرکار خانم سارا ترابی :

سلام،شما میتوانید رضایت خود را از دفاتر خدمات قضای ارسال کنید اما اجرای احکام از نیم عشر خود نمیگذرد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام، جهت رفع توقیف ملزم به پرداخت نیم عشر هستید و قانونی هست.

یک وکیل :

با سلام پرسشگر گرامی بله قانونی است از قاضی و مدیر اجرای احکام تقاضای تخفیف نمایید و شرایط خود رابرای ایشان توضیح دهید.