مشاوره حقوقی رایگان - تصادفی

امروز در اتوبان بدلیل تصادفات دیگر ترافیک بود. ناگهان ماشین اولی زد رو ترمز،ماشین دومی هم زد رو ترمز و از پشت به سپر ماشین جلویی برخورد کرد، ماشین سوم هم زد رو ترمز و از پشت به سپر ماشین جلویی (سمند) زد. ماشین جلویی خسارت خاصی نخورد ولی ماشین سومی از جلو خسارت خورد.
کی مقصره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تشخیص این امر با توجه به تخصصی بودن ان با کارشناس رسمی دادگستری ویا افسر تصادفات است

یک وکیل :

بی شک ماشینهای پشت سر که ماشین دوم و سوم بودند بدلیل عدم رعایت فاصله مجاز و برخورد به ماشین جلویی مقصرند مگر اینکه اثبات گردد خودروب اول که ترمز گرفته مرتک تقصیر عمدی شده ک اثبات ان دشوار میباشد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

موضوع در تخصص کارشناسان تصادفات رانندگی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مقصر تصادف توسط افسر کارشناس راهنمایی مشخص خواهد شد

یک وکیل

کارشناس تصادفات صاحب نظر است نه کارشناس حقوقی

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کارشناس تصادفات با دیدن محل و گزارش پلیس نظر خواهد داد