مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند

با سلام و عرض خسته نباشید
پدر بنده چندین سال گذشته عضو تعاونی مسکن شرکتی شده اند و یک واحد مسکونی به ایشان‌ تعلق گرفته است پس از اتمام اقساط بانک به تعاونی مذکور برای گرفتن‌ مدارک جهت اخذ سند مراجعه کرده اند اما تعاونی اسناد لازم برای گرفتن سند را تحویل ایشان نمی دهند، ایا هیچ راه دیگر برای اخذ مدارک لازم از شهرداری، ثبت اسناد و املاک و .... وجود ندارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید الزام شرکت تعاونی به ایفا تعهد مطابق قرارداد فی مابین را بخواهید

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. بلید داخواست االزام به سندوغیره مطرح نمایید دادگاه تعاونی را الزام به سند می‌نماید