مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک موروثی

با سلام ، مشکل من فروش ملک موروثی میباشد ، ما 2 خواهر و یک برادر هستیم چندسالی است پدرم فوت شده ما میخواهیم خانه پدری را بفروشیم ولی برادرم به هیچ وجه راضی نمی‌شود ، ما خواهرها بشدت پول نیاز داریم ، راهکار قانونی چیست خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید ممنون و سپاسگزارم شما هستم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با انحصار وراثت تقسیم ترکه نمایید
با مراجعه به اداره ثبت گواهی غیر قابل افراز تهیه و به استناد آن جهت دستور فروش ملک موروثی اقدام فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دادگاه تقاضای تقسیم ماترک کنید.