مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام خسته نباشید من در یک معامله ای گیر کلاهبرداران افتادم سه نفر یکی از آنها خودش را دلال معرفی کرده بود ماشین را قولنامه دستی کردن و 9میلیون بیعانه دادن و ماشین را به پارکینگ بردن من ماشین را 105 گذاشته بودم دلال گفته بود من هر چقدر بال فروختم برای من 10 میلیون هم برای پشیمانی نوشته بودن دلال اون 9م را به من نداد گفت فردا بیا ماشین را ببر برای تعویض پلاک گفتم شاید فرار مشکل پیش آمد معامله انجام نشد گفت پیش خریدار پشیمانی نوشتیم اگه پشیمان بشوند 10 باید به شما بدهند فردا که رفتیم برآب تعویض پلاک اینها دبه کردن گفتن باید ببریم برای کارشناس من که از ماشین مطمئن بودم گفتم باشه نگو اینا شب تو پارکینگ یه ضربه به شاسی ماشین زدن با گفته من جور در نیامد اینا شر کردن ماشین را نصف قیمت خواستن مجبور شدم ماشین را از پارکینگ در بیاورم اون 9م را که دلال که همدست بودن برده بود دادم ماشین در اوردم حالا 6ماه است شکایت کردم چندین بار رفت و آمد کلی هزینه آخر دادیار منع تعقیب زده بود گفتم حاج آقا چرا منع تعقیب بدید گفت حتما نیامدید بر اعتراض بزنید اعتراض زدم دوباره اعتراض را رد کردن بعد از این همه دوندگی گفته شده طرح دعوی حقوقی
ایا میشه کاری کرد ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طی دادخواست حقوقی خواسته خودرا با استناد به پرونده کیفری درخواست نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما نياز به مشاوره و يا اخذ وكيل داريد ميتوانيد از مشاوره تلفني استفاده و
كنيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست حقوقی خواسته خودرا با استناد به پرونده کیفری درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید
دادخواست مطالبه وجه را به طرفیت گیرنده وجه
مطرح نمایید و حتما نتیجه خواهید گرفت