مشاوره حقوقی رایگان - تغییر بیع نامه

سلام خسته نباشید
من هفت سال پیش یک ملکی رو با واسطه خریدم که نوساز بود و هنوز پایان کار نداشت صاحب زمین هم به عنوان شاهد امضا کرد و ما کد رهگیری هم گرفتیم
حالا بعد از هفت سال که پایان کار حاضر نشده من متوجه شدم که اون آقایی که ملک رو به من فروخته قولنامه نداشته و ملک رو بابت مصالح ساختمان از مالک زمین گرفته بوده
می خواستم شکایت کنم که حالا اون آقا می گه بیاید بیع نامه رو با همون صاحب اصلی زمین ببندید یعنی نام فروشنده به ما به اسم صاحب ملک تغییر کنه
سوالم اینه که این کار برامون مشکل ساز نمی شه در آینده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این کار را انجام میدهید حتما طی تعهد نامه ای محضری ان را تایید کنید و به امضا طرفین برسد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . این اقدام حسب مواردی که گفتید مطلوب نخواهد بود . حتما با مشاور حقوقی به نحو حضوری استفاده کنید تا ندا رک را بررسی داشته باشن