مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

باسلام خسته نباشید همسر من اعتیاد داشت قمار هم میکرد 3ماه از خونه رفت و داخل پرونده زدن متواری بهم گفتن که 6ماه شد بیا برای طلاق ولی الان اصلا پیداش نیست میتونم درخواست طلاق غیابی کنم و حضانت بچه هم بگیرم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام بله از مصادیق عسر و حرج است با اعلام مجهول المکانی وب و ترک زندگی مشترک بیش از 6 ماه متوالی، دادخواسو طلاق از طرف زوجه ثبت نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام موردی که ذکرنمودین درصورت اثبات ازمصادیق عسروحرج می باشد،بااعلام ترک زندگی مشترک ومجهوالمکان بودن همسرتان واینکه 6ماهست که خبری ازوی ندارید میتوانیددادخواست طلاق راثبت نموده ودرصورت غیبت وی حضانت فرزندبرعهده شماست،ضمن اینکه تا7سالگی حضانت فرزندتان برعهده شمامی باشد