مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد ساخت اسکلت

سلام . در پایان فروردین امسال باشخصی نسبت به ساخت اسکلت در شمال کشور بصورت تلفنی و ارسال پیش فاکتور از طرف فروشنده بنام کارخانه با مشخصات و قیمت که شماره حساب در قرارداد مشصص بود دریافت و امضا کردم از طریق واتس اپ.
مبلغ 70درصد را به حساب شخص معرفی شده در قرارداد واریز کرد م. قرار بود بیست روزه اسکلت ساخته و ارسال بشه . پس از یک ماه با درخواست فروشنده بنام یکی از اعضای خانواده اش 10درصد قرارداد و پس از 10روز 10درصد دیگر بنام شخص دیگری واریز کردم . اکنون پس از گذشت پنج ماه از موعد تحویل با توجه به بعد مسافت زیاد جواب تلفن نمیده و هروز و به روز دیگه موکل میکنه .
لطفا بفرمایید با توجه به مسافت من چطوری و چگونه اقدام کنم یا به وجه واریریم با اسکلت که باعث کلی ضرر و زیان شده برسم .
ضمنا اصلا قرارداد فروشنده بنام کارخانه ای هست که هیج جا ثبت نیست . چون برای گریز از مالیات احتمالا این نوع قرارداد میبندن
لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلامپیشتهاد میشود از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید تا به طور دقیق راهنمایی شوید