مشاوره حقوقی رایگان - درخواست صورتحساب بانکی از حساب هزینه های ساختمان از مدیر ساختمان

با عرض سلام.

از مدیر ساختمان درخواست صورتحساب بانکی 4 ماهه از حساب ساختمان کرده ام , اما ایشان با عصبانیت مخالفت کردند. راهکار چیست ؟

با تقدیم احترام

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

دادخواست تامین دلیل بدید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

راه کار این است که در سال بعد به او رای ندهید والان باید همگی از او بخواهید تنهایی نمی توانید

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام ،اگر طبق آئین نامه ساختمان باید صورتحساب بدهند واز این کار خودداری ی می کنند ابتدا به ساکن اظهارنامه قانونی بفرستید.