مشاوره حقوقی رایگان - بنده به اتهام حمل و نگهداری مواد مخدر به8 ماه حبس قطعی محکوم شدم عفو رهبری شامل من میشود

با سلام و خسته نباشید بنده به اتهام حمل و نگهداری مواد مخدر به 8 ماه حبس قطعی و مبلغ یک میلیون هفتصد هزار تومان جزای نقدی محکوم شدم 2 سابقه کیفری جعل اسناد دارم ولی مواد مخدر ندارم. میخواستم بپرسم بنده اگر دو سه روز دیگر خود را به زندان معرفی بنمایم آیا شامل عفو 22 بهمن میشوم با اینکه یه هفته مانده به عفو. و اگه شامل بشه شامل جریمه هم میشود با تشکر فراوان

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ این عفو شامل شما نخواهد شد،چون درخواست عفو شامل محکومانی خواهد شد که در خواست عفو را به کمیسیونی که به این منظور تشکیل می شود ،بدهند پس از بررسی شرایط، مشمولان عفو را به رهبری معرفی کنند. و شما این در خواست را نداده اید.