مشاوره حقوقی رایگان - کاهش حکم حقوقی بخاطر برکناری از مترون ( مدیره پرستاری)

سلام اینجانب مترون یکی از بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستم . کارمند رسمی هستم و مدت 15 سال است پست مدیره پرستاری هستم و مزایای آن را در حکم کارگزینی کارمندان رسمی با عنوان فوق العاده مدیریت به میزان حدود 550 هزار تومان و با امتیاز 2250 داشتم که با توجه به تاثیر این فوق العاده بر روی سایر آیتم های حقوق حدود 2 میلیون تومان در مجموع تاثیر داشت. با برکناری اینجانب این فوق العاده مدیریت را حذف کرده اند و حدود 2 میلیون از حقوق ام کاهش پیدا کرده است. با توجه به اینکه حدود 2 سال به بازنشستگی دارم و این کار باعث کاهش حقوق بازنشستگی ام می شود لطف مرا راهنمایی کنید.
1-آیا این کار قانونی است. اگر غیر قانونی است چه باید کنم.
2- طبق قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران، همسران رزمندگان با 6 ماه سابقه حضور در جبهه شاغل در دستگاهها در صورت تنزل از پست سازمانی بالاتر به شرط نداشتن محکومیت اداری تنزل پست، از کلیه مزایای همان پست سازمانی و یا همتراز شغل و پست قبلی برخوردار می شوند. آیا با توجه به رزمنده بودن همسرم می توانم درخواست کنم حقوق و مزایای قبلی را داشته باشم و حقوق ام کاهش نیابد.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کاهش حقوق در صورتی که مغایر با حکم شماست قانونی نیست

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

باسلام میتوانید اعتراض خودتان را از طریق اعتراض و طرح شکایت در دیوان عدالت اداری مطرح کنید

توفیق بنی تمیم

جناب آقای توفیق بنی تمیم :

با سلام کار غیر قانونی می باشد و از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید