مشاوره حقوقی رایگان - دبیرستان های هیات امنایی-انتخاب دبیر

با سلام و احترام
این جانب دبیر ریاضی با مدرک دکترای ریاضی شاغل در آموزش و پرورش می باشم
15 سال پیش وقتی من به استخدام آموزش و پرورش در آمدم معاونت متوسطه ناحیه ای که من در آن مشغول به کار شدم هر سه سال با توجه به سابقه آموزشی و پژوهشی به دبیران یک امتیاز می داد و با توجه به این امتیاز ها دبیران مدارس را انتخاب می کردند و مشغول به کار می شدند، الان تقریبا تمام مدارس هیات امنایی شده اند و انتخاب دبیر را به مدیر مدارس واگذار کرده اند و اکثر این مدیران با دبیرانی که سابقه دوستی قبلی دارند آنها را به دبیرستانی که مدیریت آن را به عهده دارند برای تدریس می برند در مواردی دیده شده ظرف دوسال یک مدیر سه بار جابجا شده و در این سه بار از دبیرانی استفاده کرده که در دبیرستانی که اول مدیریت آن را به عهده داشته و بعضی از مدیران به عنوان مثال از دبیر مهندسی مکانیک و یا دبیر فیزیک برای تدریس ریاضی استفاده کرده، اکنون من با مدرک دکترای ریاضی که تمام مقاطع تحصیلی ام در دانشگاه ملی بوده است در این مدارس راه نمی دهند به نظر شما من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما حقوقی نیست
به اداره آموزش پرورش مراجعه کنید