مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام بنده مبلغ 305 میلیون پول به شخصی دادم تا مس و سرب خریداری کنیم و پول از بنده بوده کار از ایشون و در قبال 305میلیون از طرف 440میلیون سفته گرفته ام و قاضی پرونده رای داده که سفته ها در قبال شراکت بوده و حق دریافت سفته ها رو ندارم که بنده یه اعتراض تجدیدنظرخواهی به شعبه ارسال کردم و یک هفته بعد هم لایحه از امور قضایی به دادگاه تجدیدنظر ارسال کردم که قاضی پرونده 10روز بعد ابلاغیه داده رفع نقص و فرجام خواهی وگفته مبلغ 20میلیون هزینه دادرسی پرداخت شود10روزم مهلت داده سوالم اینه هنوز رای دادگاه تجدیدنظر نیومده شاید رای به بنده داد و گفت سفته ها در قبال پول بوده نه در قبال شراکت و 15میلیون هزینه دادرسی که برای اجرا سفته ها پرداخت کردم باطل نشد؛ الان سفته ای بنده رو رد کرده و 20تومن هزینه گفته پرداخت شود برای چیست خب؛؛؛؛ حالا سفته ها در قبال پولی که گرفته شده بوده و قاضی ردشون کرده؛؛؛ یعنی این20میلیون پولو فکر کنم برای دادرسی 305تومن باید پرداخت کنم من آخ سفته رد شده مدرکم فقط دست نوشته ها میمونه مگه میشه با دست نوشته پولمو بگیرم آخه قاضی گفته در قبال شراکت بوده سفته ؛؛ در ضمن رای دادگاه تجدیدنظر نیومده هنوز چرا فرجام خواهی داده خب. ممنون اگه راهنمایم کنید مرسی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

راهی ندارید هزینه دارسی پرداخت شود و یا اعسار دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. مبلغ 20 میلیون هزینه دادرسی میباشد که خواهان باید پرداخت نماید یا دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را مطرح نماید . و راه دیگری ندارید
اشتباه شما این بوده است که اعلام کردید شریک هستیم و پول بابت سهم شراکت بوده ، شما باید اعلام میکردید که پول را به ایشان قرض داده اید و دادخواست مطالبه مبلغ قرضی را مطرح میکردید و