مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من با یه پسری چت کردم به مدت یکماه همسرم فهمید ازم شکایت کرده ولی من اصلا اون پسرا ندیدم نه حرف بدی زدیم بهم فقط چت کردیم ولی از زندگی خصوصیم گفتم اینکه این اقا رو نمیخام طلاق میخام ایا رابطه نامشروع حساب میشه یا خیر عکسم براش فرستادم ولی یه عکس محجبه بود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صرف مکالمه تلفنی و پیامکی دو نفر که حاوی الفاظ زننده نباشد ، رابطه نامشروع نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگي به محتواي پيام ها داره
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله رابطه نامشروع است البته بستگی به این دارد که در جلسه دادگاه چگونه از خود دفاع نمایید و علت مکالمه خود را چه موضوعی بیان خواهید نمود و ...
و اگر شما ادعا نمایید که علت مکالمه ، دلیل کاری بوده یا هر دلیل دیگری قاضی خواهد پذیرفت و تحقیق هم نخواهد کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرف مواردی که گفتید رابطه نامشروع محسوب نمی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر با توجه به توضیحات مذکور رابطه نامشروع نیست جهت ارائه راهکار مناسب ومشاوره حقوقی دقیقتر از پنل مساوره تلفنی استفاده نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اثبات شود نوعی رابطه نامشروع محسوب می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام صرف مواردی که گفتید رابطه نامشروع محسوب نمی شود