مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت ضرب و جرح عمدی ساده

عرض سلام و ادب دارم خدمت سروران عزیز. سوالی داشتم ممنون میشوم که پاسخ دهید. پدر بنده با خانوم فحاشی که همسایه ما است درگیر شده و با چوب ضربه ای به ایشان زد. بنده رفتم و با شماتت پدرم ایشان را به خانه آوردم. بعد شوهر و پسران برادر شوهر این خانوم به منزل ما حمله کرده و قصد ضرب و شتم پدر بنده را داشتند. حتی زنجیر همراه داشتند که با وساطت بنده و دیگران ختم به خیر شد. البته شوهر این خانوم به مادر بنده سنگی پرتاب کردند که به بدن ایشان نیز اصابت کرد. هم اون خانوم و هم مادر بنده پزشک قانونی تایید کرده. و اما سوال اصلی این که خدمتتون عرض بکنم متاسفانه در این قضیه که بنده هیچگونه عمل سوئی انجام ندادم ادعا کردند که بنده به سمت این خانوم هم سنگ پرتاب کرده و فحاشی کرده ام. حتی روسری ایشان را از سرش درآورده ام. بسیار مضحک است. دختر ایشان و دختر برادر شوهرش (خواهر آنهایی که قصد ضرب و شتم پدرم را داشتند) برایش شهادت داده اند. بنده وقتی برای دادگاه احضار شدم کاملا شوکه شدم. حتی در محضر دادیار محترم هم استشهاد محلی بردم. هم دو شاهد بالغ و بی‌طرف که در محل حضور داشتند ارائه کردم. هم با ادله اثبات کردم که در اظهاراتشون تناقض وجود داره و یکی از شهود با تاخیر رسیده چطور دیده است به فرض اینکه بنده مرتکب چنین عملی شده باشم. بسیار جالب است که در رای نهایی صادره توسط دادیار برای بنده حکم به جلب دادرسی با اتهام ضرب و جرح ساده عمدی و توهین صادر شده است. مجدد به شعبه کیفری صادر شده، قاضی شعبه ما را احضار کرده و لوایح خود را فقط مکتوب نوشتیم. همه ی طرفین بجز شهود در این جلسه حضور داشتند. البته برای قاضی جدید، حدود دو هفته بعد از جلسه تشکیل شده مجدد استشهاد و سه شاهد بالغ بردم که دو تای آنها همان قبلی ها بودند. البته قاضی اظهارات آنها را اخذ نکرد. فقط دفتر دار امضای آنها را با مشاهده کارت ملی شان اخذ کرد. با توجه اینکه دانشجوی دکتری هستم و تمام زندگیم را صرف تحصیل کرده ام بسیار نگرانم. از طرفی کاملا واضحه به جهت ایجاد سوء سابقه این اتهامات دروغین را نسبت داده اند. خیلی متعجبم با این همه ادله چگونه تبریه نشدم. اگر دلیل نداشتم چه میشد. چرا اینقد قضات ضعیف عمل می‌کنند متاسفانه. اکنون قبل از صدور رای نهایی توسط قاضی بخش کیفری، ممنون میشم بفرمایید که مجدد چه حکمی صادر می شود. هر چند امیدوارم این قاضی حداقل درست تشخیص دهد ان شاء الله. مهمتر اینکه به وجنات و رفتار بنده اصلا چنین اتهاماتی نمیخوره.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام دادیار تحقیق می نماید و با توجه به نتیجه تحقیقات پرونده را به دادگاه ارسال مینماید. می بایست منتطر رای دادگاه باشید اگر رای علیه شما بود درخواست تخفیف و تعلیق مجازات با توجه به حسن سوابق خود نمایید.

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

سلام، در نزاع دسته جمعی که فقط منجر به ضرب و شتم معمولی (غیر از قتل یا نقص عضو)شود، در صورت احراز از ناحیه قاضی دادگاه (دادگاه کیفری دو در اینجا مورد نظر است) به تحمل سه ماه تا یکسال حبس محکوم می‌شوند. لیکن با توجه به قانون کاهش مجازات حبس، به جزای نقدی تبدیل می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تحمل سه ماه تا یکسال حبس محکوم می‌شوند.