مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ضرر زیان

با سلام. بنده حدود 3 ماه پیش تصادف کردم و‌ مقصر شناخته شدم. طبق قراری‌ که طرف‌مقابل داشتم قرار شد ماشینو ببریم جلو کارشناس که اگه خسارتش کم بود از بیمه نامه استفاده نکنیم. کارشناس هم میزان خسارتو 2 میلیون برآورد کرد ماهم از بیمه نامه استفاده کردیم. حالا با گذشت سه ماه طرف مقابل شکایت کرده و گفته که ماشین من 10 تومن خرج برداشته و بیمه 6 تومن داده حالا میگه باید بقیشو تو بدی. لازم بذکره قیمت ماشینشم 25 تومن بیشتر نمیشه

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر میزان خسارات وارده بیش از میزان تعهدات مالی بیمه است شما باید خسارات زیاده بر تعهد بیمه را بدهید در غیر این صورت مسوولیتی متوجه شما نیست