مشاوره حقوقی رایگان - نصب پکیج در ساختمانی که اب و گاز مشترک هست

باسلام و خسته نباشید.
سوالم اینکه در یک ساختمان هستم چهار واحده و گاز مشترکه و سیستم گرمایش بخاری هست. من وقتی تعمیرات انجام دادم لوله کشی پکیج انجام دادم. الان میخوام بجای 3تا بخاری و 1آبگرمکن یدونه پکیج بزارم از نظر قانونی مشکلی داره؟ و همسایه ها میتونن شکایت کنن.؟

پاسخ ها :

الهام زارعان

الهام زارعان :

اگر به منافع همسایگان خللی وارد نشود و مزاحمتی برای همسایگان ایجاد نشود بلامانع است

فاطمه بیانی

فاطمه بیانی :

اگر با حقوق همسلیگان در تضاد نباشد مانعی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عملا منعی ندارد ولیکن اگر مغایر حقوق همسایگان باشد میتوانند ایراد بگیرند