مشاوره حقوقی رایگان - نفرین در پیامک

من در پیامکی به پدر شخصی که ضامن شده ام ومعمولا واریز نمیکند از شدت ناراحتی چنین پیامی دادم :الهی که خیر نبینه اون پدری که به دروغ به من گفت من کسر از حقوق آوردم از حقوق من کسر میشه و ضامن دخترم بشو.
الهی خیر نبینه اون پدری که مسئولیت دخترش رو به عهده نمیگیره وهر ماه از شندرغاز حقوق من که غریبه ام و نیاز مالی دارم کم میشه
الهی خیر نبینه خیر نبینه.
وپدرش فورا پیام داد که فردا صبح با همین پیامهات ازت شکایت میکنم .
آیا نفرین من جنبه جرم دارد؟حالا چه کنم؟

پاسخ ها :

نفرین نفرین در پیامک نفرین در قانون