مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان

سلام وقت بخیر
بنده پارسال یک خانه کلنگی را یک میلیارد و یکصد میلیون جهت ساخت خریداری کردم ، فروشنده نیز از بنده یک واحد پیش خرید کرد و 300 میلیون بابت پیش خرید از مبلغ معامله کسر گردید (در واقع ما 800 میلیون پرداخت کردیم) حالا بعد از تخریب متوجه شدیم تیر آهن های سقف دیوار همسایه بر روی دیوار ما هست و عملا امکان ساخت وجود ندارد (با همسایه هم در دادگاه هستیم که ایشان میگن دیوار برای ماست) حالا خریدار میگه باید واحد ما رو تحویل بدی (موعدتحویل فرا رسیده) در غیر اینصورت باید بابت تاخیر جریمه بدی ، در صورتی که عملا امکان ساخت وجود ندارد ،و حتی اگر با همسایه به توافق برسیم قیمت مصالح و واحد خیلی افزایش پیدا کرده ، آیا ما می توانیم از طریق دادگاه قرارداد را لغو کنیم؟ در ضمن موقع خرید بنده به میزان قدر سهم ایشان از کل ملک وکالت فروش به ایشان داده ام. یعنی 1.2 دانگ از ملک را به نام ایشان وکالت داده ام
ممنون میشم راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.