مشاوره حقوقی رایگان - دو مستمری

سلام بنده حدود 6 سال سابقه تامین اجتماعی آزاد دارم و بعد استخدام آموزش و پرورش شدم و بیمه درمانی دارم و چون بیمه تامین اجتماعی آزاد بود و غیر مرتبط نتومستم سوابق خود را تجمیع کنم .آیا امکان داره تامین را باز بصورت آزاد ادامه دهم و دو تا مستمری بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید