مشاوره حقوقی رایگان - پیامک شکوائیه اشتباه

برای من پیامکی به شرح: شکوائیه شماره ... ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه 1 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 32 (جرایم اقتصادی) تهران (ناحیه 22 سابق) ارجاع و با شماره پرونده ... و رمز شخصی ... ثبت گردید. آمده است
در حالیکه من هیچ گونه شکایتی از کسی نداشته ام و هیچ گونه فعالیت اقتصادی نامشروع یا خاصی نداشتم. صرفا سه سال پیش بدلیل سرقت گوشی موبایلم در سامانه ثنا ثبت نام کرده ام. آیا علیه من شکایتی شده است؟ و یا اینکه اگر شکایتی شده باشد شاکی کیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام علیه شما شکایت شده است ، شما حتما حضورا به دادسرا شعبه 1
مراجعه نمایید تا علت مشخص بشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام با شماره پرونده به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.